Genkendeligt aftryk af fællesskab og hjemlig idyl.

Danmark er det land i verden, som har mest kystlinje pr km/2. Hvis du målte alle landets kystlinjer op og lagde dem sammen, ville de nå hele vejen til Vestindien.

Dette giver genskin i Lydia Wienberg’s kunst, som finder sit kardinalpunkt i Danmarks kystbyer og mange øer.
Farvepaletten understøtter tidens dæmpede farver og fortæller en historie om Skandinaviens milde natur og sindrige mentalitet.

Måske kommer du fra- eller også har du helt sikkert besøgt en af Lydia Wienberg’s smukt illustrerede steder i Danmark

Tag med en tur til bl.a. Bornholm, Gilleleje, Kolding, Samsø eller hovedstaden.

Hver og én betragtet fra havet, hvorfra Lydia har indfanget disse danmarkssymboler med elegant inddragelse af deres mest markante kendingstegn indenfor arkitektur, naturseværdigheder, historiske erhverv og kulturelle pejlemærker.

Lydia Wienberg bestræber sig på at markere det danske begreb om hygge i hendes Danmarks billeder, som efterhånden er et folkeligt anerkendt brand, der oplevede en støt stigende popularitet i 2016, hvor galleriet da også nåede deres største omsætning nogensinde.

Stregen, den finurlige vekslen imellem 2D og 3D perspektiv og sammensætningerne, hvor nationalsymboler er flettet ind imellem hinanden i et ejendommeligt sammenkog, efterlader, trods kunstens frirum, ingen tvivl om hvor i landet, vi er lige-nu.

Den første plakat så verden i 2012 en Kolding plakat og siden er det gået støt derudaf..

De filtrerede multipaletter komplimenteret af disse konstruktioner er netop den geniale ingrediens, som skaber liv og tilstedevær i Lydia Wienbergs plakatkunst.

Man efterlades med en følelse af selv at være der og man får lyst til at genopdage sit land.

Lydia Wienberg’s kunstplakater appellerer til ethvert dansk hjem, sommerhus eller annekset i haven og er i det hele taget nem at kombinere med ”tidens tone”, på grund af den lifligt filtrerede fernis, der er så kendetegnende for den koldingensiske plakatkunstner.

Besøg webshoppen: Lydiawienberg.dk i dag og bliv inspireret!

Scroll to top